Yabancı Diller

Gaziantep ve ülkemize eğitim ve öğretimde alanında yeni bir anlayış ve kalite getiren Sedat Akdoğan Özel Okulları, çok genç bir okul olmasına rağmen kısa bir süre içinde akademik ve sosyal alanda bir çok başarıya imza atmıştır. Bizler aynı zamanda İngilizce eğitiminin de günümüz ve gelecekteki öneminin bilincinde olarak 2020-2021 eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize en üst seviyede İngilizce eğitimini vermeyi hedeflemekteyiz.

Yabancı dil eğitiminin herkes için şart olduğu günümüzde, uluslararası düzeyde uygulanan kalite koşulları doğrultusunda etkin bir şekilde İngilizcenin kullanılabilmesini sağlamak, İngilizce eğitiminde kullanılan en son teknolojik gelişmeler takip ederek ve en iyi öğretmen kadrosu ile çalışarak, öğrencilerimizi hedeflediğimiz dil düzeyine verimli ve eğlenceli ders ortamları içinde, dil becerilerini geliştirerek uluslararası İngilizce yeterliliğine ulaştırmak en büyük hedeflerimizdir. Öğrencilerimizin İngilizce’yi konuşarak, anlayarak ve yaşayarak öğrenebilmelerini sağlama, dinleme, okuma, yazma, konuşma ve eleştirel düşünme becerilerini kullanarak uluslararası yapılan sınavlarda başarılı öğrenciler yetiştirme adına tüm çalışmalarımız emin adımlarla devam etmektedir. Tüm öğrencilerimize 2020-2021 eğitim öğretim yılında sağlık ve başarı diliyoruz.