Tracktest Esol sınavları
Posted in Haber

2 Ekim 2019 Çarşamba günü okulumuzda 4.sınıflar için PQS ve 5-6-7-9 ve 10.sınıflar için Tracktest Esol sınavları yapılmıştır..Bu sınavlar  öğrencilerimizin şu andaki uluslararası İngilizce seviyelerini görmek ve aynı zamanda 2.dönemin sonunda yapılacak olan sınavlarla yıl boyunca  öğrencilerimizin İngilizce adına gelişimlerini takip etmek adına bize ve öğrencilerimize bilgi vermektedir. .Bu sınavlara 4-5-6-7-9-ve 10.sınıflardan toplam 69 öğrenci katılmış olup,sonuçlara baktığımızda öğrencilerimizin genel anlamda oldukça  başarılı sonuçlar aldıkları görülmüştür.Bu sınavlarda üstün başarı göstererek sınıflarında birinci olan Eva Markoviç(4-A),Defne Vera Özer (4-B),Ahmet Erkutlu(5-A),  Defne Şahinbeyoğlu(5-B),Hüseyin Deniz Biçer (6-A),Ayça Sinem Kocaoğlu (6-B), Beril Perktaş       (7-A),Sezen Karakoç((7-B),İrem Akçalı((9FenA),Tuna Yıldız(9FenB),Elif Sude Yılmazoğlu(9AndA) ve Zeynep Sude Kaplan(10 FenA) isimli öğrencilerimiz madalya ve başarı sertifikaları ile ödüllendirilmiştir.Öğrencilerimizi ve büyük emekleri geçen Liseler müdürümüz Murat Kılıçaslan,Ortaokul müdüremiz Sevgi Tezgör,İlkokul müdürümüz Taner Aslan başta olmak üzere tüm idarecilerimizi ve İngilizce öğretmenlerimizi kutlar  ve başarılarının devamını dileriz.