2019 – 2020 Yeşilay’ın 100. yılına özel düzenlemiş olduğu “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yetenek yarışmasında öğrencimiz Beyza KURT Gaziantep il birincisi olmuştur.
Posted in BaşarıDuyuruHaber

2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim yılında Yeşilay’ın her yıl düzenlediği ve bu yıl 100. yılına özel düzenlemiş olduğu “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yetenek yarışmasında öğrencimiz Beyza KURT Gaziantep il birincisi olmuştur.Birincilik ödülünü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin Tepe’nin elinden alan öğrencimiz Beyza KURT’un il birinciliğini kutluyor, bu birinciliğinin bundan sonraki sanat yaşamı için bir eşik olmasını temenni ediyoruz.İstanbul’da düzenlenecek 81 ilin il birincilerinin de katılımıyla gerçekleşecek olan ve Türkiye birincisinin belirleneceği zorlu yarışmada öğrencimize şimdiden bol şanslar diliyoruz. Emeği geçen resim zümresi öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ederiz.