TATİL DUYURU
Posted in Genel

Sayın velimiz,
Gündemdeki virüse karşı bilim insanlarının ve bağlı olduğumuz Bakanlığımızın açıklamaları dışında bir şeyi önemsemediğimizi bilmenizi istiyoruz. Sizlerin ve çocuklarımızın kaygılarını gidermek, psikolojik ve akademik süreçlerini sağlıklı yönetebilmek için herkesin berrak bir zihne ihtiyacının olduğu tartışmasız gerçeğimiz.
Sedat Akdoğan Koleji olarak kıymet verdiğimiz ilk şey; çocuklarımızın, sizlerin ve bizlerin sağlıkları.
İnanın bizler için de kolay değil.Bugünleri, gelecek sağlıklı zamanların düşü ve özlemiyle göğüslüyoruz.

Sayın velimiz,
Sedat Akdoğan Koleji öğrencileri 30 Nisan’a kadar verilen arada offline metotla kendi öğretmenlerinden derslerini dinlemeye bu süreçte de devam edeceklerdir, bununla ilgili hiçbir velimizin, öğrencimizin şüphesi/endişesi olmasın. Profesyonel bir ekiple ve kendi öğretmenlerimizle hazırlanan ders videolarımız bu süreçte internet sitemizde yüklü olacaktır.

Covid-19 salgını sebebiyle siz değerli velilerimizin ve çocuklarımızın yapmaları gereken tek şey bedensel ve zihinsel sağlıklarını bu virüsten korumaktır. Geri kalan akademik süreç, alanlarında mahir yönetim ve öğretmen kadromuzun yöneteceği bir süreçtir. Eğitime verilen arayı yaz dönemimizi planlayarak telafi ederiz, bunlar kolay işler; yeter ki sağlıklı bir dünyada olalım. Eğitim konusunda kesinlikle kaygısız olun. Çocuklarımız doğru logodalar bunu bilmelisiniz. Yine bilmelisiniz yeniden dolacak sınıflar, bahçeler, koridorlar. Yeniden yaşayacağız okula yetişme telaşlarını.

Bizler zamanın aynasına şimdiyi değil, geleceği tutuyoruz.
Umudu karartmadan bilime sarılarak sağlıklı zamanlarda yeniden, yeniden görüşeceğiz.

Sağlıcakla kalın.